Grøn afdeling​

Kloak afdeling​

Anlægsafdeling

Entreprenørafdeling

Ejendomsservice for boligforeninger

​Der er mange ting, der skal ordnes i en boligforening. Det kan bl.a. være i forbindelse med, at en beboer flytter ud, og en ny beboer flytter ind, eller det kan være i forbindelse med pasning og pleje af de grønne områder, så beboerne har nogle grønne arealer, de kan nyde, når vejret er til det.

Har I brug for professionel hjælp til forskellige former for ejendomsservice i København, Hvidovre, Rødovre eller omegn, står vi hos Grøn Entreprise A/S klar til at hjælpe jer. Vi har gennem de sidste mange år tilbudt ejendomsservice som en del af vores arbejdsområder, og en af vores kunder har f.eks. været DAB i ældreboligerne i Sønderkærhave i Hvidovre.

Gennem vores mange års erfaring indenfor ejendomsservice har vi oplevet mange forskellige uforudsigelige situationer, som gør, at vi både har en forståelse og en stor respekt for de mennesker, som vi arbejder med til daglig.

Spar mindst 25% på ejendomsservice

Vi har den fornødne viden, mange års erfaring og de rette kompetencer indenfor ejendomsservice til at kunne effektivisere vores arbejdsgang, og derfor kan vi også præsentere oplagte besparelser for jeres boligforening.

Det er vores erfaring, at I har mulighed for at spare mindst 25% på jeres ejendomsservice, når I indgår et samarbejde med os, takket være vores effektivitet og attraktive priser. På trods af dette går vi dog aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

Lad os skræddersy en løsning til jer

I forbindelse med vores ejendomsservice kan vi også tilbyde at påtage os det fulde ansvar for pleje og vedligeholdelse af de grønne områder. Vi kan bl.a. varetage følgende for jeres boligforening eller virksomhed:

  • Græsslåning, buskrydning, hækklipning og beskæring
  • Rengøring og vinduespolering
  • Beboerkontakt og viceværtarbejde indenfor en angivet kontortid
  • Døgnvagt på telefonen
  • Affaldshåndtering og bortkørsel af storskrald​
  • Aflæsning af målere
  • Koordination af håndværkere med ansvaret for at skaffe den økonomisk mest fordelagtige og rationelle løsning
  • Tilsyn samt ansvar for udflytningssyn og indflytningssyn
  • Snerydning alle ugens dage – også på helligdage​

indhent-tilbud

Vi sørger naturligvis for at skræddersy en løsning, der passer til lige netop jeres behov. Har I f.eks. brug for at få lagt en ny belægning, eller skal der etableres nye anlæg, kan vi også hjælpe jer med det, da vi har vores egen anlægsgartnerafdeling, der kan udføre alle former for brolægning og anlægsarbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Kunne I tænke jer at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor ejendomsservice? Eller ønsker I at indhente et uforpligtende tilbud med en god pris, der er skræddersyet efter lige netop jeres behov? Så hører vi meget gerne fra jer. Vi kommer gerne ud til jer til en uforpligtende besigtigelse og en snak om jeres ønsker og behov, hvorefter vi kan sammensætte et tilbud på baggrund af besøget.

I kan med fordel ringe til os på telefon 21 60 99 83 for en indledende dialog, men vi kan også kontaktes på e-mail apold@groenentreprise.dk, hvis det passer jer bedre. 

Alternativt kan I også udfylde vores kontaktformular her på denne side, så vender vi tilbage til jer så hurtigt som muligt.​

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser fra vores glade kunder

Se flere anmeldelser her >>

Fuldstændig fantastisk billigt

"Fuldstændig fantastisk billigt og seriøst firma, som ALTID leverer varen og mere til."

Tim Vigilsen Wiese

Professionel samarbejdspartner...

"...der altid udfører arbejdet på en måde der stiller alle involverede parter tilfredse med en veludført opgave".

Søren Riber

Kun gode ord herfra...

"...".

Mark Agerlund

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 16 anmeldelser påFacebook

Grøn Entreprise A/S - Strandskadevej 9 - 2650 Hvidovre - CVR: 27 26 48 67