Haveservice - lad os klare det sure havearbejde

​Når det kommer til haveservice og havearbejde, er det vigtigt at vælge en professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring inden for sit felt.

Den erfaring finder du hos os. Siden vores etablering i 2000 er vi vokset fra at være en mand og en trillebør til at være en god, solid og troværdig grøn partner med mange dygtige og velkvalificerede​medarbejdere inden for blandt andet haveservice og havearbejde.

Klarer alt inden for haveservice og havearbejde

​Hvad enten der er tale om en stor eller en lille opgave inden for haveservice/havearbejde, kan vi træde til. Vi kører i Hvidovre, København og omegn. Gennem vores mange år i branchen har vi løst et væld af forskellige projekter for både private og erhverv.

Arbejdsopgaverne spænder vidt. Fra græsslåning, hækklipning, biologisk ukrudtsrydning og anden form for vedligeholdelse til træfældning, stubfræsning, hegnsreparation, plantning samt viceværtopgaver, ejendomsvedligeholdelse og glatførebekæmpelse.

indhent-tilbud

Vi tilbyder også haveservice for erhvervskunder, som vi laver skræddersyede aftaler med. Med en aftale hos Grøn Entreprise sørger vi for at holde de grønne områder flotte og indbydende. Læs mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed her.

Hos Grøn Entreprise arbejder vi uden brug af kemikalier, hvilket blandt andet medvirkede​til, at vi vandt Hvidovre Kommunes Miljøpris i 2005.

Ring og hør mere

​Ønsker du at høre om, hvad vi kan tilbyde inden for haveservice og havearbejde, så kontakt os på telefon 21 60 99 83. Du kan også skrive på apold@groenentreprise.dk​ eller anvende vores​ kontaktformular.

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser påFacebook

Grøn Entreprise A/S - Strandskadevej 9 - 2650 Hvidovre - CVR: 27 26 48 67