Grøn afdeling​

Kloak afdeling​

Anlægsafdeling

Entreprenørafdeling

Haveservice - lad os klare det sure havearbejde

​Når det kommer til haveservice og havearbejde, er det vigtigt at vælge en professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring inden for sit felt.

Den erfaring finder du hos os. Siden vores etablering i 2000 er vi vokset fra at være en mand og en trillebør til at være en god, solid og troværdig grøn partner med mange dygtige og velkvalificerede​medarbejdere inden for blandt andet haveservice og havearbejde.

Klarer alt inden for haveservice og havearbejde

​Hvad enten der er tale om en stor eller en lille opgave inden for haveservice/havearbejde, kan vi træde til. Vi kører i Hvidovre, Rødovre, København og omegn. Gennem vores mange år i branchen har vi løst et væld af forskellige projekter for både private og erhverv.

Arbejdsopgaverne spænder vidt. Fra græsslåning, hækklipning, biologisk ukrudtsrydning og anden form for vedligeholdelse til træfældning, stubfræsning, hegnsreparation, plantning samt viceværtopgaver, ejendomsvedligeholdelse og glatførebekæmpelse.

indhent-tilbud

Vi tilbyder også haveservice for erhvervskunder, som vi laver skræddersyede aftaler med. Med en aftale hos Grøn Entreprise sørger vi for at holde de grønne områder flotte og indbydende. Læs mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed her.

Hos Grøn Entreprise arbejder vi uden brug af kemikalier, hvilket blandt andet medvirkede​til, at vi vandt Hvidovre Kommunes Miljøpris i 2005.

Ring og få et godt tilbud på haveservice i Hvidovre og København

​Ønsker du at høre om, hvad vi kan tilbyde inden for haveservice og havearbejde,  eller vil du høre om vores priser, så kontakt os på telefon 21 60 99 83. Du kan også skrive på apold@groenentreprise.dk​ eller anvende vores​ kontaktformular.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser fra vores glade kunder

Se flere anmeldelser her >>

Fuldstændig fantastisk billigt

"Fuldstændig fantastisk billigt og seriøst firma, som ALTID leverer varen og mere til."

Tim Vigilsen Wiese

Professionel samarbejdspartner...

"...der altid udfører arbejdet på en måde der stiller alle involverede parter tilfredse med en veludført opgave".

Søren Riber

Kun gode ord herfra...

"...".

Mark Agerlund

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 16 anmeldelser påFacebook

Grøn Entreprise A/S - Strandskadevej 9 - 2650 Hvidovre - CVR: 27 26 48 67