Træfældning for private, kommuner og erhverv

​Hos Grøn Entreprise udfører vi træfældning for private, kommuner, virksomheder og boligforeninger i Hvidovre og hele København Vi har en certificeret træplejer ansat i virksomheden, som står for fældningen.

Vi klarer blandt andet:

  • Fældning af træet/træerne
  • Stubfræsning
  • Bortkørsel af affald

​Høj sikkerhed ved træfældning

​Træfældning kræver en specialist til jobbet, idet der kan være andre træer, bygninger, luftledninger mm. ved siden af træet, som kan blive beskadiget under træfældningen.

Med os som din samarbejdspartner er du garanteret, at der er taget højde for alt, at sikkerheden er i orden, og at træet bliver fældet korrekt.

indhent-tilbud

Stor ekspertise

​Vi har stor ekspertise inden for træfældning og kan derfor yde en professionel og kvalitetsbevidst fældning. Vi har den fornødne viden om regler, bestemmelser og sikkerhed inden for træfældning.

Hos os er ingen opgaver for store eller for små. Skal du derfor have fældet det gamle birketræ i haven, eller giver træerne i kommunen problemer for det lokale ledningsnet, så kontakt os.

Få et skræddersyet tilbud på fældning af træ

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende os billeder af træerne, så vi bedst kan vurdere størrelsen af opgaven og omfanget af træfældningen.

Kontakt os på telefon 21 60 99 83 og send billeder til Uno Apold på apold@gorenentreprise.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud på træfældningen hurtigst muligt. Vi klarer fældningen i Hvidovre, København og omegn.

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser påFacebook

Grøn Entreprise A/S - Strandskadevej 9 - 2650 Hvidovre - CVR: 27 26 48 67